Snaaks hoe mens half ‘deflated’ voel die dag na mens se verjaarsdag.  Die gevoel is amper dieselfde as die ‘non-existent after Christmas hype’ – gister was so opwindend en vandag gaan die lewe maar normaalweg aan.

 

MAAR:

 

Ek het ‘n heerlike, heerlike verjaarsdag gehad.  My nuwe sus het by my gekuier en haar woorde: Dit voel soos om jou eerste verjaarsdag met jou te vier.  Great stuff om die minste te sê.

 

Lifiki het vir my die beste persent gegee.  ‘n Regte egte leer handsak en my beste vriendin ‘n serp en ‘n beursie wat mooi by die handsak pas.  Nou is ek reg om te gaan jol – as die ou bene dit gaan maak 😀

 

Ek wil ook vir elkeen wat vir my mooi wense gestuur het, baie dankie sê.  Elke ‘happy happy’ en ‘baie geluk’ het ‘n bydrae gemaak tot die gehele lekker van die dag.  Julle is almal baie spesiaal.