Ek skryf hierdie na aanleiding van Carte Blanche se insetsel.

Daar is twee registers van Pedofiele wat volgens hulle teen ‘geweldige koste’ beheer word.

En die kersie op die koek … nog groter koste om die twee registers te kombineer in een.

Nou wil ek net weet, hoeveel het dit gekos om slegs 1 (I kid you not) naam op die een register te kry en ‘n indrukwekkende (sarkastisies gestel) 22 op die ander? Net 23 name in totaal terwyl daar blykbaar 30 000 kinders jaarliks seksueel misbruik word?

Watter EKSTRA kostes moet aangegaan word om 23 pedofiel name op 1 pedofiel register te kry?

Hoe lank gaan ons toelaat dat sulke blatante nonsens aan ons opgedis word? Is ons kinders se veiligheid werklik so onbelangrik?

Duisende rande word spandeer om die media se monde te snoer, kriminele soos Selebi te beskerm, jeug byeenkomste te hou terwyl hulle n bespotting daarvan maak … maar ‘n eenvoudige pedofiel register kan nie opgestel word nie?

Hoeveel pedofiele hou vir ons kinders skool, gee vir hulle eksta klasse in kuns, sport en wiskunde, gee vir hulle Sondagskool en is ‘n integrale deel van ons kinders se vormingsjare … en ons as ouers het geen manier om seker te maak dat ons kinders werklik veilig is nie!

Dit ontstel my geweldig om te dink dat ons kinders uitgelewer is en ons leier vee hulle agterstewe daaraan af!!